Zoeken:

AAB

AAB heeft ruim 30 jaar ervaring en is opgericht met de visie om als adviseur in de tuinbouw met kennis, ervaring en daadkracht een oplossingsgericht advies te leveren. Bij AAB werken adviseurs, ingenieurs en makelaars

AAB opereert internationaal, waardeert naast onroerend goed ook bedrijfsbelangen, ontwikkelt hightech kascomplexen over de hele wereld, schrijft bestemmingsplannen en realiseert innovatieve energietoepassingen zoals aardwarmteprojecten. Ook buiten de tuinbouwsector wordt gebruik gemaakt van onze specialistische kennis.

Adviseurs
De adviseurs hebben uitgebreide kennis op het gebied van: (internationale) haalbaarheidsonderzoeken, subsidies, schade-expertise, energievraagstukken en ruimtelijke ordening. De omvangrijke ervaring met tuinbouwprojecten over de hele wereld, wordt toegepast om de beste oplossing te realiseren voor vraagstukken in de primaire tuinbouw, maar ook daarbuiten. 

Ingenieurs
De ingenieurs ontwerpen, berekenen en ontwikkelen de technisch beste en meest economische oplossing. De uitgebreide (internationale) kennis op het gebied van kassen, belichting, verwarmings- en koelsystemen resulteert in optimale productieomstandigheden. Speciale projecten op het gebied van duurzaamheid zoals aardwarmte- en restwarmteoplossingen zijn uniek in zijn soort.

Makelaars
De makelaars van AAB zijn gespecialiseerd in de tuinbouw. De makelaars zijn gecertificeerd om de taxatie van woningen, bedrijfsmatig onroerend goed, agrarisch onroerend goed (RMT, WOZ) en bedrijfsbelangen (RV) uit te voeren. De makelaars voldoen daarnaast aan de hoogste internationale accreditatie op het gebied van onroerend goed (REV) “Real Estate” als wel bedrijfsbelangen (MRICS) “Valuation of businesses and intangible assets” (aandelen, goodwill, kwekersrecht).

De opdrachtgever is zo verzekerd van de juiste fiscale, juridische en economische kennis en ervaring. De makelaars zijn ervaren in internationale waarderingen en transacties.

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.

Meer events