Zoeken:

De Winter Logistics

combineert zorg en aandacht met verstand van zaken

De Winter Logistics is een logistiek familiebedrijf, dat in een steeds complexer wordende omgeving uitgroeide tot een grote onderneming. Een bedrijf dat klantgerichtheid, samenwerking, durf en innoverend vermogen steeds met hoofdletters schrijft. En dat onder alle omstandigheden een familiebedrijf met heldere normen en waarden blijft.

Als familiebedrijf, met oprichters uit de tuinbouw, zijn ze meegegroeid met het snel veranderende landschap in de logistieke sector. Dat kleine bedrijfje uit 1992 is ondertussen de grootste logistieke dienstverlener in de sierteeltsector. En bijna altijd door voorop te lopen. De Winter Logistics is aanjager van innovatie in de logistiek. Met baanbrekende initiatieven zoals het landelijke samenwerkingsnetwerk Greenport Logistics en een sterke focus op ICT zijn ze in staat het logistieke proces onverminderd Lean te organiseren.

Samen, Dienend en Betrouwbaar: die drie kernwaarden zijn de dagelijkse drijfveer van DeWinter Logistics, voor management en medewerkers. Agrologistiek goed organiseren is het werk van een keten van mensen. Het besef dat iedereen een schakel is in die keten, en dat de kwaliteit van ieder zijn prestatie, de kwaliteit van de hele keten bepaalt. Door oog te hebben voor hun belangen weet De Winter Logistics zich verzekerd van een grote betrokkenheid van de medewerkers. Die verantwoordelijkheid nemen ze ook als het gaat om duurzaamheid.

Operational excellence en voortdurende vernieuwing zijn de pijlers onder de strategie voor morgen. Om klanten efficiënte en betaalbare logistieke dienstverlening aan te bieden, toegesneden op hun wensen en alle toekomstige veranderingen in de agrologistiek.

De Winter staat voor wat ze beloven. Het zijn de normen en waarden van een echt familiebedrijf, nu en in de toekomst. Beloofd is beloofd

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.

Meer events