Zoeken:

VB Group

VB Group heeft als doelstelling om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de Nederlandse tuinbouw- en energiesector en streeft al meer dan 50 jaar continu naar een combinatie van kwaliteit, efficiency en innovatieve veelzijdigheid bij de uitvoering van haar projecten. Met bijna een halve eeuw ervaring heeft VB Group de ontwikkeling van de agrotechnologie direct meegemaakt en in veel gevallen zelfs vormgegeven.

VB Group bestaat uit diverse werkmaatschappijen waaronder VB Greenhouses, VB Climate, VB Projects en VB Montage; specialisten op hun eigen terrein, die zelfstandig opereren, maar hun expertise ook regelmatig delen.

VB Greenhouses is actief in het ontwerp en de realisatie van complete en moderne hightech tuinbouwcomplexen waar ook ter wereld.  Het optimaliseren van groeicondities is het werkterrein van VB Climate. VB Climate ontwerpt en installeert duurzame verwarmings- en koelinstallaties voor de (inter)nationale glastuinbouw.  VB Projects onderscheidt zich met creatieve concepten en inventieve oplossingen voor de bouw- en installatiebranche, zoals de toepassing van geothermie en het realiseren van veldverwarming in diverse nationale en internationale voetbalstadions.  VB Montage verzorgt installatie- en montagewerkzaamheden en verleent 24/7 service op de door VB Group geleverde technische installaties.

De activiteiten verschillen, maar voor alle organisaties geldt dat zij een slagvaardige, praktische instelling hebben en gericht zijn op geavanceerde oplossingen. Alle bedrijven van VB Group staan bekend om hun betrouwbaarheid en servicegerichte instelling, waarbij het maximale rendement van de investering centraal staat.

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.

Meer events