Zoeken:

Inspirerende Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair

Het is weer bijna zover: de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair, op 9 en 10 maart 2016. Twee dagen vol workshops, noviteiten en prachtige bloemen en planten. Een veelzijdige beurs dus, niet te missen voor kwekers, handelaren en bloemisten.

De Seasonal Trade Fair is traditiegetrouw de grote voorjaarsbeurs van veiling Royal FloraHolland. Jaarlijks wordt deze handelsbeurs bezocht door duizenden vakbezoekers. De beurs biedt ruimte aan ruim 400 kwekers van kamerplanten en tuinplanten, en een select aantal bloemenkwekers. De Seasonal Trade Fair 2016 biedt naast een enorm breed assortiment aan kamer-, tuin- en kuipplanten ook veel inspiratie, workshops, kennis over trends, noviteiten en een prachtig bloemenplein.

Florist Event

Centraal op de beurs vindt het Florist Event plaats, in het Royal FloraHolland House. Twee dagen lang pakken toparrangeur Pim van den Akker en zijn collega's het podium. Zij zullen de bezoekers inspireren met prachtige arrangementen. Voor de workshops gebruiken zij producten die bij de standhouders verkrijgbaar zijn. Hier zijn ook de noviteiten en de winnaars van De Glazen Tulp 2016 te vinden.

Bekijk de video voor een sfeerimpressie:

Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair 2016: woensdag 9 maart van 9.00 tot 21.00 uur, donderdag 10 maart van 9.00 tot 16.00 uur.

Registreren voor de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair 2016 kan hier.

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.