Zoeken:

No.2 in Hillenraad100 2015

Tijdens een gala avond op vrijdag 30 oktober, is aan Nature’s Pride de 2e plek toegekend in de prestigieuze Hillenraad100 verkiezing. Een comité van tuinbouwexperts prijzen in in hun juryrapport Nature’s Pride’s tweeledige doelstelling om aan de behoeften in de markt te voldoen en tegelijkertijd te ondernemen op een duurzame en eerlijke manier.

De Hillenraad100 is een open competitie voor bedrijven in het volledige cluster van de tuinbouwsector. Van de ruim 7.500 bedrijven, worden de 250 meest innovatieve door Hillenraad intensief gevolgd. De ranglijst wordt gebaseerd op multidisciplinaire evaluatie criteria zoals: marktpositie, karakteristieken van de organisatie en zowel kwantitatieve als kwalitatieve financiële kengetallen.

Shawn Harris licht de uitslag toe: ,,We houden ons niet zo bezig met ranglijsten. Bij ons staan namelijk al onze partners het hele jaar op nummer 1. Desondanks zijn we natuurlijk zeer vereerd met deze erkenning door het comité van tuinbouw experts. Het is een bevestiging dat we de juist bezig zijn door onze ketens duurzamer te maken. Ik beschouw het ook als een grote waardering voor alle mensen bij Nature's Pride, Pack en Berries die dit elke dag weer mogelijk maken".

 

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.