Zoeken:

Officiƫle start Grow Campus!

Tijdens de Dutch Agrifood Week op 16 oktober 2015 zal de officiële start van de Grow Campus plaatsvinden. Tijdens dit feestelijke moment zal de Grow Campus aan haar doelgroep laten zien wat de Grow Campus voor hun kan betekenen. 

Het programma ziet er als volgt uit:

12.45u  - Feestelijke inloop met lunch verzorgd door Food Designers

13.30u  - Podiumpraat
Welkom door Hans Dr?ge, voorzitter Grow Campus
Keynote spreker Meiny Prins, algemeen directeur Priva
Topondernemers uit de agrifood sector die deelnemen aan de Grow Campus aan het woord
Presentatie van het nieuwe Insectlab

14.20u  - Officiële opening Grow Campus

14.30u  - Mix & match: ga in gesprek met collega-ondernemers, studenten en onderzoekers en ontdek wat de Grow Campus voor jou kan betekenen.
Rondleiding over de Grow Campus: neem een kijkje in bijv. het Insectlab, de nieuwe kas het Tech Lab, de Voedingsmiddelentechnologie hal en de klimaatkamers

16.30u 
Einde event 

Wat houdt de Grow Campus in? 
De Grow Campus staat voor groeien; maar niet alleen. De Campus helpt ondernemers en start-ups om hun toppositie in de agrifood te versterken of te creëren. De Grow Campus gelooft in kennis- en krachtenbundeling van onderwijs, (toegepast) onderzoek en bedrijven en verrassende crossovers. Daarnaast is het een plek waar ambiteuze ondernemens en studenten terecht kunnen voor opleidings- en innovatievraagstukken. 

De Grow Campus specialiseert zich in eerste instantie in:

  • Retail en Marketing van agrifood producten, concepten en nieuwe business modellen;
  • Smart AgriFood Technology het toepassen van nieuwe technologie (ICT en High Tech) in de gehele agrifood (productie)keten;
  • Re-connection van de agrifood-keten met de samenleving.
  • Ambitieuze (nieuwe) ondernemers en studenten die met hun idee of product willen groeien en innoveren kunnen bij de Grow Campus terecht voor opleidings- en innovatievraagstukken.

Bekijk meer informatie op de website hier

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.