Zoeken:

Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem

Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem mag zich het grootste vakgerichte evenement voor de tuinbouw in Nederland noemen. In drie dagen worden ruim 17.000 telers, kwekers en andere tuinbouwprofessionals - ook steeds meer uit het buitenland - verwelkomd. Het is hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor het complete tuinbouwvak in Nederland.

Bestaande contacten versterken en een basis leggen voor nieuwe zakelijke contacten, dat is het doel van de Tuinbouw Relatiedagen. Bij de standhouders, maar ook tijdens interactieve kennissessies, demonstraties en lezingen, ervaren bezoekers de innovatieve kracht van de Nederlandse tuinbouw. De Tuinbouw Relatiedagen vormen dé voedingsbodem voor een succesvolle samenwerking in de toekomst.

Dankzij de succesvolle beursformule neemt de aantrekkingskracht van de Tuinbouw Relatiedagen ook op internationale ondernemingen toe. De afgelopen jaren betraden al heel wat standhouders en bezoekers uit Europa, Noord- en Midden-Amerika de beursvloer in Gorinchem. Het Full Service concept, de sfeervolle ambiance en het complete aanbod zijn daarvoor verantwoordelijk.

Ook ervaren wat deze beurs voor uw business kan betekenen? Plan dan uw bezoek aan Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem nu alvast in: 16 t/m 18 februari 2016, Gorinchem. Ga naar de ticketportal voor het bestellen van kaarten of neem contact op met uw leverancier(s).

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.

Frank van Mil wo 17 februari om 14:32

Nog 1,5 dag TRD in Gorinchem. Meer over #marketing? Kom langs bij @PullPosition in stand 407.