Zoeken:

Bloemen kleuren slotviering 200 jaar Koninkrijk

Nederland is jarig en viert 200 jaar Koninkrijk. Op zaterdag 26 september wordt de twee jaar durende viering afgesloten

Na een officiële bijeenkomst in Koninklijk Theater Carré vindt er vanaf 20.30 uur een muzikaal slotspektakel plaats op de Amstel. Bij de slotviering zijn Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Prinses Beatrix aanwezig. Meer dan 30 Nederlandse artiesten, waaronder Ellen ten Damme, Rowwen Heze, Ruth Jacott, Sjors van der Panne en Handsome Poets treden op. Bij het slotspektakel wordt Eenheid in Verscheidenheid vertaald naar een zeer divers muzikaal geheel gekoppeld aan herkenbare thema’s. Van 200 jaar fietsen, tot het leven met water, van vaderlandse kunst tot hoogtepunten in de sport en natuurlijk mogen de Nederlandse bloemen in dit programma niet ontbreken. De bloemen die de slotviering kleuren worden vertegenwoordigd door FloraHolland in samenwerking met LM Flower Fashion met als thema ‘Flowering the World’.  De NOS verzorgt een live-registratie op NPO1. Het avondprogramma wordt ook door leden van de Koninklijke Familie bijgewoond.

De bloemen zullen in de nationale driekleur rood-wit en blauw gedecoreerd worden op diverse pontons en op spectaculaire wijze in beeld gebracht worden tijdens het avondprogramma. LM Flower Fashion heeft hierover nauw contact met de regisseur die de live-registratie op NPO 1 in beeld gaat brengen.

Ook Koninklijk Theater Carré zal met bloemen gedecoreerd worden. Gekozen is om de arrangementen te stylen in de kleuren van het logo van 200 jaar Koninkrijk, oranje, rood en geel.

Bron: http://LM Flower Fashion/ Flora Holland

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.

Meer events