Zoeken:

Decorum Plants&Flowers in de Markthal Rotterdam

Stockholm, Barcelona, Valencia en Kopenhagen... bijna iedere wereldstad heeft een overdekte food- en versmarkt. Rotterdam kon natuurlijk niet achterblijven en opende daarom op 1 oktober een ware 'koopkathedraal aan de Maas'! Een prachtig artistiek ontwerp, met binnenin een marktconcept waarin alles draait om versheid en kwaliteit. 

Bloemistenconcept Naturals twijfelde geen moment. Na de succesvolle winkels in Rotterdam (Kralingen en Hillegersberg), Lisse en binnenkort Naaldwijk, opent Naturals nu ook twee versunits en een winkel in de Markthal. Naturals werkt daarbij samen met Decorum Plants&Flowers. Dit kwaliteitsmerk in planten en bloemen past goed binnen dit marktconcept.

Decorum droomde al tijden van een eigen verkooppunt en met deze samenwerking in de unieke Rotterdamse Markthal is het juiste moment aangebroken. Met veel mogelijkheden om de prachtige producten van haar kwekers zo goed mogelijk te presenteren, is dit een mooie (eerste) stap richting de consument voor Decorum Company.

De verkooppunten van Naturals-Decorum Plants&Flowers staan op een A-locatie. Direct bij de ingang vanaf Blaak wordt u verwelkomd door een ware planten- en bloemenzee. Maar ook tegenover Albert Heijn XL is na het boodschappen doen snel een bloemetje voor thuis te scoren.

Bron: http://www.decorumcompany.com/site/nl/decorumcompany

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.

Meer events