Zoeken:

Decorum bloemen als cadeautjes bij jubileumshow Ronald Kolk

Maandag 7 september vierde couturier Ronald Kolk zijn jubileum en pakte hierbij uit alsof het een groot verjaardagsfeest was. De haute couture winter show ‘Cadeaux’ vond plaats in Huis Ter Duin in Noordwijk.

Bloemen als cadeau
Dat bloemen en mode een gouden combinatie zijn, blijkt wel uit de spectaculaire aankleding van de show. De bloemen in de vorm van grote cadeaus waren onderdeel van het decor en gaven de catwalk kleur en leven. Ook de modellen zelf liepen er fleurig bij, door bloemen in het haar en als boeket in de hand.

High fashion meets flowers
Flower Experience, partner van Decorum op het gebied van Rusland promotie, heeft deze samenwerking tot stand gebracht. ‘Ronald Kolk is zeer populair in Rusland en er verschijnen regelmatig publicaties over hem in modebladen. Omdat wij het merk Decorum actief willen promoten in Rusland, leek dit een perfecte manier om het bereik van het merk te vergroten en Decorum op de kaart te zetten als high fashion brand’, aldus Natasja Mironova van Flower Experience. De bloemen zijn gearrangeerd door Bloemenwinkel Jemi uit Amsterdam, door zijn arrangeerwerk zijn de bloemen als ware geschenken gepresenteerd. Voor Decorum was de deelname aan een modeshow een primeur, maar het smaakt zeker naar meer. ‘Dit is een mooie kruisbestuiving: mode, muziek, dans én bloemen van Decorum!’, aldus voorzitter Eric Moor. 

Bron: http://www.decorumcompany.com

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.

Meer events