Zoeken:

Nederlandse kassenbouwer opnieuw aan de slag voor Russische supermarktketen

In 2014 mocht Certhon uit Poeldijk al 40 hectare kassen bouwen voor Magnit, de grootste retailer van Rusland. Dit jaar ontving de kassenbouwer een nieuwe opdracht van Magnit. Inmiddels zijn de eerste werkzaamheden voor een nieuwe kas gestart. De fundatie van een 1,2 hectare grote kas is gezet.

Certhon gaat de komende maanden aan de slag met de realisatie van een glazen kas die volledig turn-key zal worden gebouwd. De kas zal worden gebruikt voor de opkweek van verschillende groenten en wordt uitgerust met groeilicht en eb- en vloedtafels.

Komkommerteelt

Het project van 2014 is al een aantal maanden operationeel en bestaat uit 40 hectare kassen voor de teelt van komkommers. Certhon was verantwoordelijk voor het ontwerp en leverde en installeerde alle technische installaties. Een specialiteit die het bedrijf al jarenlang over de hele wereld demonstreert. Aangezien Certhon alle disciplines onder één dak heeft, sluiten alle installaties perfect op elkaar aan. Ook het teeltmanagement werd door Certhon begeleid.

Magnit is de grootste retailer van Rusland. De keten is opgericht in 1994 en heeft zijn hoofdkantoor in de Zuid-Russische stad Krasnodar. Op 31 december 2015 bezat Magnit 12.089 winkels en 33 distributiecentra op 2.361 locaties in Rusland. Er werken in totaal 260.000 mensen. De keten realiseerde in 2014 een omzet van 763.527,25 miljoen roebel.

Bron: http://www.certhon.nl

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.

Meer events