Zoeken:

Opleiding uitgelicht: HBO Tuinbouw & Agribusiness

In deze rubriek zal wekelijks een (groene) opleiding uitgelicht worden:

Deze keer de HBO opleiding Tuinbouw &  Agribusiness van Hogeschool InHolland.

Wat houdt de hbo-opleiding Tuinbouw & Agribusiness voltijd in?
De wereldbevolking neemt toe, steeds meer monden moeten gevoed worden. De Nederlandse tuinbouw is top of the world, internationaal van hoog niveau. Wil jij als jonge, goed opgeleide manager of teeltdeskundige een actieve bijdrage leveren aan het oplossen van dit soort uitdagingen? Kies dan voor deze opleiding. Tijdens de vierjarige voltijd hbo-opleiding Tuinbouw & Agribusiness leer je alles over de gehele keten van zaadproducent tot retail, teelt en teelttechnieken, voedselveiligheid, kwaliteitszorg, marketing en exportmanagement, management en organisatie, bedrijfseconomie en financieel management en human resource management.

Opleiding Tuinbouw & Agribusiness voltijd: iets voor jou?
Wil jij weten hoe het zit met de teelt van Food and Flowers in de glastuinbouw, niet alleen in Nederland maar ook in de rest van de wereld? Hoe ze het voor elkaar krijgen om 's ochtends te oogsten, de oogst diezelfde dag nog via de veiling te verkopen en naar de andere kant van de wereld te vervoeren? Wil jij je laten verrassen door de innovatieve en milieuvriendelijke technologieën die toegepast en ontdekt worden in de glastuinbouw? Of wil je alles weten over biologische bestrijding of de bedrijfsvoering van een superkas. In de sector speelt meer dan je op het eerste gezicht ziet en denkt. Tijdens de voltijd hbo-opleiding Tuinbouw & Agribusiness leer je om te gaan met al deze uitdagingen.

Wil je meer weten over deze opleiding: http://www.inholland.nl/Opleidingen/Greenport+Business+en+Retail/Voltijd/De+opleiding.htm

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.

Meer events