Zoeken:

Rabobank partner tuinbouwopleiding HAS

Rabobank Nederland heeft zich als partner verbonden aan de succesvolle bedrijfsopleidingen Bedrijfskunde voor de Tuinbouw, Bedrijfskunde voor de Melkveehouderij en Bedrijfskunde voor de Varkenshouderij van HAS Hogeschool.

Half september start Bedrijfskunde voor de Tuinbouw in Naaldwijk. Vorig jaar werd deze opleiding door tuinbouwondernemers gewaardeerd met een 8,6. In het najaar starten ook Bedrijfskunde voor de Melkveehouderij en Bedrijfskunde voor Varkenshouderij op diverse locaties in Nederland.

HAS Hogeschool en Rabobank Nederland streven beide na de tuinbouw, de melkveehouderij en de varkenshouderij verder te professionaliseren waar het gaat om ondernemerschap op tactisch en strategisch niveau. HAS Hogeschool en Rabobank Nederland werken samen omdat ze in elkaar een betrouwbare en natuurlijke partner zien met aanzien in de primaire sectoren.

Nicole Litjens van kwekerij Litjens is vorig jaar afgestudeerd en geeft aan wat het haar gebracht heeft: “Als ondernemer is het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen. De opleiding Bedrijfskunde voor de Tuinbouw sluit perfect aan bij mijn dagelijkse werkzaamheden. De opleiding is erg praktisch van aard, geeft je veel stof tot nadenken en brengt je verder in je bedrijfsvoering. Vooral de modules strategisch management en commercieel management spraken mij het meest aan en hebben het meest geholpen in het verder uitwerken van onze bedrijfsstrategie. Ik vond het ook prettig dat veel docenten zelf uit de praktijk komen en precies weten waar wij als ondernemers tegenaan lopen. Ze staan open voor vragen, geven feedback en spiegelen je als ondernemer."

Bron: http://www.groentenet.nl/

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.

Meer events