Zoeken:

Van Gogh Museum pakt uit met 125.000 zonnebloemen

Een plein vol zonnebloemen. Daarmee viert het Van Gogh Museum de opening van het nieuwe entreegebouw. Vele bezoekers en toeristen staan vol bewondering te kijken naar deze bloemenpracht. Tezamen vormen de bloemen een labyrint en dat levert onder andere op sociale media mooie plaatjes op.

Het plein bevat maar liefst 125.000 zonnebloemen op een oppervlakte van 7000 vierkante meter. Daarmee is bijna de helft van het Museumplein gevuld. De bloemenzee is daar geplaatst ter gelegenheid van de nieuwe entree van het Van Goghmuseum, die vandaag officieel wordt geopend.

Het 'labyrint van zonnebloemen' is komend weekend open voor het publiek. Hierin kan men drie zogeheten Van Gogh inspiratiekamers bezoeken, waar optredens zijn van singer-songwriters. Vanaf een speciaal dek kunnen bezoekers het labyrint van bovenaf fotograferen.

Toparrangeur Zuidkoop zorgde de afgelopen dagen dat dit omvangrijke zonnebloemenproject in goede banen werd geleid. Zij deden dit samen met Xsaga Staging Brands, FloraHolland en Takii Europe, de bekendste zonnebloemenveredelaar. De bloemen zijn in de afgelopen week aangevoerd door De Winter Logistics, een specialist voor logistiek in de sierteelt, groente en fruit.

Zondagmiddag 6 september tussen 16.00 uur en 18.00 uur worden alle zonnebloemen uitgedeeld aan het publiek.

Bron: http://www.parool.nl

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.

Meer events