Zoeken:

Van der Velde Waterplanten introduceert groenconcept voor kinderen

Amazingworld is ontwikkeld door Van der Velde Waterplanten om kinderen van 3 t/m 12 jaar op een eenvoudige, educatieve en leuke manier kennis te laten maken met planten. Het concept bestaat uit vier producten: Waterworld is de naam voor de waterplanten, de cactussen zijn omgedoopt tot Desertworld, vleesetende planten gaan door het leven als Swampworld en Veggieworld mag de kweekset voor groenten vertegenwoordigen.

Amazingworld is leverbaar in diverse varianten: een starter kit is een plastic beker, een glazen pot behoort tot de premium kit en het kunststof terrarium gaat door voor de expert kit. Voordeel van het nieuwe groenconcept is dat het geen onderhoud vraagt, daarnaast is het aantrekkelijk geprijsd en het wordt geleverd in een mooie, opvallende display. Amazingworld is dus geschikt als geschenkartikel en is daarnaast zelfs verkrijgbaar als cadeaudraagtas! 

Zo werkt het

Het nieuwe groenconcept bestaat uit planten die in een pot of terrarium zitten, met hierop een deksel. Deze gesloten deksel zorgt dat de vochtigheid op peil blijft, waardoor nauwelijks water gegeven hoeft te worden. Omdat Amazingworld speciaal voor kinderen is ontwikkeld, is het visueel extra aantrekkelijk gemaakt. De Waterworld waterplanten bevatten vrolijke visjes en de Desertworld cactussen lijken op Mexicaantjes met een sombrero. Veggieworld is een simpele kweekset, waar enkel water bij toegevoegd wordt, en na 4 weken ontstaat een groenteplantje. De perfecte manier dus om kinderen kennis te laten maken met planten: het is simpel, leerzaam, visueel aantrekkelijk en leuk om te doen! 

Van der Velde Waterplanten presenteert de complete Amazingworld collectie op de Seasonal Trade Fair van Royal FloraHolland (stand 20.12). Neem daar dus zeker een kijkje!

Laat een reactie achter

Klik hier om in te loggen.

Meer events